Sobre mi

IMG_20190807_164826~5Em dic Laura i em poso a la teva disposició per a acompanyar-te en aquest moment vital en que l’ajuda professional et pot ajudar a desbloquejar una situació difícil i dolorosa.

Soc Llicenciada en Psicologia per la UAB, Terapeuta Gestalt (reconeguda per l’AETG) i Art-terapeuta (reconeguda per l’AETH).

Des de ben petita m’acompanya la necessitat de comprendre els mecanismes que tenim per afrontar el dolor i les experiències difícils que es donen en la nostra vida. He estat sempre molt observadora, curiosa i atenta a les necessitats dels altres.

Amb el temps vaig descobrir el desig d’ajudar a les persones (i ajudar-me a mi) a trobar-se millor.

Durant el meu recorregut personal he pogut descobrir la importància de conèixer-me profundament, la màgia del potencial amagat dins cadascú i el dret i a poder prendre les regnes de la nostra vida. Descobrir i gestionar aquests recursos que ja habiten dins nostre, a vegades requereix de l’acompanyament; amorós, tendra i respectuós d’una altra persona que estigui disposada a a posar llum a la nostra vida. Agraeixo a les persones que m’han acompanyat en el meu procés i gaudeixo des de fa anys d’acompanyar jo a altres en aquest misteriós camí que és la vida.

La meva experiència professional amb víctimes de violència de gènere; tant amb adultes, com amb adolescents i infants em va impulsar a una recerca personal sobre l’afrontament i superació de situacions de violència, control coercitiu i abusos. En aquest camp m’he format en Teràpia Sistèmica aplicada a Violències Familiars per la UdG, i en la Detecció i Tractament de l’Abús Sexual Infantil per la UdL.

Segueixo en formació en Terapia Corporal Integrativa a l’Espai TCI de Barcelona i en Psicoteràpia Integrativa del Programa SAT dirigit pel Dr. Claudio Naranjo.

També soc docent i membre de l’equip Directiu de l’Escola d’Art-teràpia Hephaisto a Barcelona i Madrid.

 Disposo de consulta a Barcelona i Sant Celoni.

Ofereixo també consulta online.