Sobre mi

IMG_20190807_164826~5Em dic Laura i em poso a la teva disposició per a acompanyar-te en aquest moment vital en que l’ajuda professional és adequada per a desbloquejar una situació difícil i dolorosa.

Soc Llicenciada en Psicologia per la UAB, Terapeuta Gestalt (reconeguda per l’AETG) i Art-terapeuta (reconeguda per l’AETH).

Des de ben petita m’acompanya la necessitat de comprendre el dolor de les persones i el desig d’ajudar-les a trobar-se millor. Amb els anys he descobert la màgia del potencial amagat dins de cadascú i el valor dels recursos  propis per aconseguir la felicitat. 

La meva experiència professional amb víctimes de violència de gènere; tant amb adultes, com amb adolescents i infants em va impulsar a una recerca personal sobre l’afrontament i superació de situacions de violència, control coercitiu i abusos. En aquest camp m’he format en Teràpia Sistèmica aplicada a Violències Familiars per la UdG, i en la Detecció i Tractament de l’Abús Sexual Infantil per la UdL.

Segueixo en formació en Terapia Corporal Integrativa a l’Espai TCI de Barcelona i en Psicoteràpia Integrativa del Programa SAT dirigit pel Dr. Claudio Naranjo.

També soc docent de l’equip de l’Escola d’Art-teràpia Hephaisto a Barcelona i Madrid.

 Disposo de consulta a Barcelona i Sant Celoni.

Ofereixo també consulta on line.