Crisàlide

Original record d’una trobada molt creativa. GRÀCIES!!

Captura de pantalla 2020-04-04 a las 20.29.26

Aquesta proposta sorgeix a partir del context actual. Tant en allò individual com en lo col·lectiu ens trobem en un espai i temps on hem estat obligats a aturar-nos i recollir-nos.
A mirar cap endins i també al nostre voltant i observar coses que potser hem estat evitant, que no havíem vist o amb el que sí hem conviscut i que ara ho podem observar des d’un altre prisma. Per a nosaltres aquest és un moment CRISÀLIDE.

WhatsApp Image 2020-03-25 at 16.45.59

Un moment que podríem anomenar liminal, de trànsit entre un estat a un altre. Abans de ser papallona hem estat cuc de seda i la crisàlide és aquest impàs entre un i l’altra.
De la mateixa manera que hem hagut de readaptar la nostra oferta de taller, volem proposar un espai obert d’intercanvi on pugui emergir la creativitat per tal de replantejar-nos el moment i la situació vital actual.
Cal rescatar tot allò que està en nosaltres: reconèixer què ens bloqueja, però també quin és el nostre potencial transformador.

Et convidem a viure aquesta reflexió – vivència a través de l’ús de les IMATGES i la FOTOGRAFIA, deixant lliure l’expressió del teu inconscient i explorant la teva creativitat. Estarem en contacte a través de la plataforma zoom, mitjançant la qual ens podrem veure totes.

Què volem?
– Expressar creativament la realitat que vius en el moment actual.
– Descobrir que t’aporta tu i a la societat aquesta aturada en qualsevol nivell.
– Reconèixer quina és la teva oportunitat de creixement AQUÍ i ARA a través de la teva creativitat.
El grup és limitat a 8 persones per a garantir una bona comunicació i atenció.
Aportació: 22€
Inscripcions: info@laura-sole.com

04/04/2020 de 16 a 19h (hora espanyola)

Faciliten:
Georgina: Educadora social i Antropòloga. Formada en Fotografia terapèutica i participativa i en Tècniques de coaching i comunicació. En formació en Constel·lacions Familiars Sistèmiques i en Astrologia psicològica.

Laura Solé: Psicòloga, Terapeuta Gestalt, Art-terapeuta, en formació en el programa SAT del Dr. Claudio Naranjo i en Terapia Corporal Integrativa. Especialista en abordatge de violència de gènere i abús sexual, acompanya processos de psicoteràpia individual a Barcelona i St. Celoni i imparteix formació grupal en Art-teràpia a l’Escola Arteterapia Hephaisto a Barcelona i Madrid.

Estem especialment emocionades de flexibilitzar la nostra proposta incial presencial i mantenir aquest tipus de proposta que ens permet afrontar acompanyades i creativament aquesta situació excepcional que vivim.