Taller per a Parelles II

Captura de pantalla 2020-05-13 a las 23.47.35

Després de l’èxit de l’edició passada, on vam gaudir d’acompanyar a 32 parelles, que des de la intimitat de casa seva es varen entregar a les nostres propostes creatives, tornem amb el desig de seguir afavorint espais nutritius, relaxants i plaents per a parelles, amants i persones que es vulguin compartir íntimament.

En Dani i jo som parella i comprenem que no sempre és fàcil reservar temps de qualitat per a divertir-nos i explorar noves maneres d’estar presents i difrutar-nos. La rutina, la presència de criatures, les preocupacions òbvies derivades de la situació actual… no ens falten motius per caure en el cansament, l’apatia i potser també en els conflictes.

És des d’aquí que ens neix la iniciativa d’aportar allò que sabem fer i que ens fa vibrar; acompanyar a persones en a la salut i benestar, i mimar i reforçar la química en la parella.

Els tallers que estem oferint son en format online, de manera que incloem a parelles que potser mai es plantejarien assistir a un taller de parelles.

És realitzable amb la càmara apagada, gaudint de la intimitat de la vostra llar.

Ho oferim de manera gratuïta, quedant oberts a rebre aportacions voluntàries si us neix.

Dissabte 23 de maig de 22h a 00h.

Inscripcions: info@laura-sole.com